dienst

Drukwerk en verspreiding

Op een unieke manier jouw naamsbekendheid vergroten.

Wat we leveren

Jouw boodschap, aanbiedingen of huisstijl uitdragen op een originele manier doe je met de oplossingen van Concept20. Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en bedrukken van bedrijfskleding, posters, brochures, stickers, unieke verpakkingen en ontelbare andere methodes om jouw doel te verwezenlijken.

Identiteit

Visitekaartjes

Een visitekaartje is onmisbaar. Ieder bedrijf geeft ze uit en heeft ze nodig. Wij zorgen voor een opvallend visitekaartje waardoor de kans op contact een boost krijgt.

Promotie

Flyers

Opzoek naar overzichtelijke en kwalitatieve flyers, menukaarten, magazines of brochures? Bij Concept20 vindt je het totaalpakket. We beginnen met een strak design, waarna we met elkaar de geschikte drukmethode bespreken.

Wij kunnen uw flyer verspreiden met het huis-aan-huis pakket

Partners

Relatiegeschenken

Relaties met partners en klanten onderhouden is belangrijk voor jouw bedrijf. Samen stellen we een plan op waarmee periodieke relatiegeschenken verzonden worden. Los of eenmalig bestellen is uiteraard ook mogelijk.

Case

Focus Garage

Focus Garage Borger is een vakkundig autobedrijf met ervaring in het onderhouden en repareren van alle merken personen auto’s en lichte bedrijfswagens. Ze zijn sinds 2020

Bekijk deze casus

Verspreiding

Wij kunnen naast de levering, ook verspreiding van jouw drukwerk voorzien. Jij selecteert alleen de gewenste postcodes en wij regelen de rest. Bijvoorbeeld met het huis-aan-huis pakket.

Heb je vragen?

Onze diensten op het gebied van drukwerk zijn erg uitgebreid. Wij begrijpen het als je hierdoor vragen hebt of gewoon even wil checken of we iets voor jou kunnen betekenen. Neem vrijblijvend contact met ons op, we staan je graag te woord!

Hoe werkt het

Ontwerpen

Onze passie is om de huisstijl, website en uitingen van bedrijven, instanties en verenigingen er zo gelikt en professioneel mogelijk uit te laten zien. Op maat, betaalbaar en ontzettend vlot geregeld.

Neem een kijkje: