Dienst

webshops & 
e-commerce

Online producten en diensten verkopen is onze professionaliteit.

Wij bouwen webwinkels

Bij het ontwerpen van jouw website houden wij rekening met de huidige trends en stijlen op het gebied van webdesign. Daarbij moet het design vooral passen bij jouw bedrijf. We bestuderen jouw organisatie, bepalen welk imago daarbij past en ontwerpen aan de hand daarvan het webdesign.

Online verkopen

Webshops

Tegenwoordig is een webshop haast onmisbaar voor jouw bedrijf. Veel klanten bestellen liever online of gebruiken de webshop van jouw winkel om het assortiment te onderzoeken.

Hoe werkt het

WooCommerce

Wij bouwen webshops aan de hand van WooCommerce, een gebruiksvriendelijke manier om zelf producten toe te voegen aan jouw webwinkel. Daarnaast is het veilig en met ruim 5 miljoen gebruikers verdeelt over 58 landen, het meest betrouwbare platform voor jouw internetwinkel.

Case

Gijs Mannenmode

Gijs Mannenmode is al sinds 1969 een begrip in Assen en omstreken. De winkel is het adres voor een zakelijk kostuum of passende vrijetijdskleding. In deze

Bekijk deze casus

Gebruiksvriendelijk

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de gebruiksvriendelijkheid van een website invloed heeft op de intentie van bezoekers om de website vaker te bezoeken. Hierom nemen wij altijd de meest actuele trends in acht. Om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe website op alle niveaus van gebruiksvriendelijkheid hoog scoort. 

Een webshop laten maken?

Ook jouw producten online verkopen? Wij helpen je met een marketing plan, social media en natuurlijk de webwinkel. Neem vrijblijvend contact met ons op en bekijk samen met ons de mogelijkheden.