Dienst

Websites & 
realisatie

Wij maken websites en -shops met een krachtig design.

Case

Alice Terhuizen

Voor Alice Terhuizen hebben wij een nieuwe website gerealiseerd. Het proces is begonnen bij de eerste stap van het laten maken van een nieuwe website: een

Bekijk deze casus

Wat je krijgt

De website moet passen bij jouw bedrijf. We bestuderen jouw organisatie, bepalen welk imago daarbij past en ontwerpen aan de hand daarvan het webdesign.

Fase 1

Kennismaking

Tijdens de eerste kennismaken leren wij jou graag kennen. Op deze manier kunnen wij een passend ontwerp maken, zodat jij een website krijgt waar je vrolijk van wordt.

Fase 2

Ontwerpen

Zodra wij jouw bedrijf of organisatie hebben leren kennen gaan wij aan de slag met het maken van een ontwerp. Dit ontwerp ondergaat een tweetal revisies, waarna het ontwerp volledig aansluit op jouw wensen.

Fase 3

Bouwen

Wanneer het ontwerp klaar en akkoord is starten wij met de bouw van het ontwerp. Wij werken met het WordPress CMS, waarmee jij als eindgebruiker de website vervolgens gemakkelijk bij kan houden.

Fase 4

Lancering

Na de bouw is jouw website klaar om gelanceerd te worden. Dit kan subtiel, maar ook op een speciale manier. Wij kunnen bijvoorbeeld een plan opstellen waarmee er via social media wordt afgeteld, of de lancering bekendmaken via flyers en media advertenties.

Neem een kijkje:

Een website laten maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op om eens samen te sparren over de mogelijke uitwerkingen voor jouw nieuwe website. Toe aan een fris ontwerp van je huidige site? Ook dat is mogelijk met Concept20.